Йеховисти зад смъртта на бебето в Бургас?

•    Атанасова: Раждайте в болнични условия 12 Ноември, 2012 09:11
•    Бебе се роди мъртво в Бургаско 11 Ноември, 2012 14:44
Йеховисти стоят зад смъртта на бебето, родено в домашни условия в Бургас – това е най- тиражираната версия в обществото за трагичния инцидент с родилката, 24-годишната Сияна Ралева, която е образована българка и повечето хора недоумяват факта, че не е потърсила лекарска помощ, съобщи „Грамофона“. Цели 7 часа е продължил родилният процес в жилищен блок 64 в комплекс «Славейков» и семейството на съпруга й е било през цялото време около нея. Екип на Спешния център е потърсен едва, след като настъпва трагичният инцидент.

Сияна Зашева, както е бащината й фамилия, завършва пиано, ориентира се към оперното пеене и следва класическа музика в Музикалната академия. Бившата директорка на музикалното училище Юлия Ненова има много добри спомени за момичето и твърди, че със сигурност не е имало странни залитания по екзотични философски учения. Ненова обаче си спомни, че е имало ученици, които са изповядвали «Свидетели на Йехова» и дори са идвали полицаи да разпитват децата в училището. «На един от учениците бащата беше пастор или пастир, както ги наричат», обясни Юлия Ненова. Но по думите й в много държави «Свидетели на Йехова» са законно религиозно движение и затова нямало причина за притеснение. Учениците-йеховисти носели на врата си синджирчета, на които пише, че в случай на инцидент с тях не желаят да им бъде преливана кръв.
Самата Сияна е подписала декларация, когато влиза в 9-ия месец от бременността, че отказва да й бъдат поставяни ваксини и преливана кръв в случай на нужда. Сега патоанатомите извършват аутопсия на трупа на бебето. Кой ще понесе последствията, тепърва ще се решава.
http://dariknews.bg/
 

Този пост е публикуван в Новини. Отбележете постоянната връзка.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *