Общинското ръководство продължава да облъчва казанлъчани с окултни глупости

След като преди време Общината на Казанлък се срещна с индуски гуру, сега ни доведе родния гуру на Ню Ейдж – Георги Изворски

izvoПетър МАРЧЕВ

„Под сянката на вековния кестен в двора на Алиоловата къща тази сутрин се събраха много казанлъчани и техни приятели, за да се пренесат в духовните тайнства на нашия произход. При голям интерес премина беседата на Георги Изворски

и неговата последователка Силвина Белопойчева, посветена на върховенството на духовността.

В дните на Празниците в Долината на тракийските царе присъстващите бяха насочени към дълбините на символите и посланията на слънчевите мистерии, чиито корени тръгват от земите на Древна Тракия. Защото, според Георги Изворски „спасението на хората е в Слънцето, като символ на Доброто и Светлината“. „Да познаваме и почитаме енергията на предците ни, която тече в кръвта ни“ е единственият път, по който можем да се извисяваме духовно, според съвременния учител, последовател на Петър Дънов: „Да знае човек къде е роден, но да се чувства гражданин на Вселената, защото у всеки от нас има искрица от Божия дух.“, поучава той наследниците на древните траки от „Земята на озарените сърца“.“ Това съобщи днес общинският пресцентър.

Честно казано, омръзна ми да правя забележки на русите дами от общинското ръководство! Но те не спират да дават поводи. Ще оставя настрана и без коментар основната им цел в живота – усвояването на средства по европрограми и т.н. Но, когато с общински пари се сипва в паничките на казанлъчани духовна помия, не мога да мълча.  Преди време, като общинско „мероприятие“ в музей „Чудомир“ бе поканен „да просвещава“ казанлъчани истински индуски гуру. Сега пък, с пари на данъкоплатеца, ни докараха „феномена“ Георги Изворски, поредният „духовен учител“ от компанията на Дънов, Ваклуш Толев, Кубрат Томов, Лиана Антонова, Марияна Везнева и прочие.

Нормално ли е това? Не е нормално, паранормално е!

„Защото ще дойде време, когато човеците не ще търпят здравото учение, но, водени от своите похоти, ще си насъберат учители да им гъделичкат слуха“ – предупреждава апостол Павел. Ама кой да го чуе?!

 

Източник: Гласът на България – Гласът на Казанлък

Този пост е публикуван в Новини. Отбележете постоянната връзка.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *