Загиналата на остров Кефалония българка е жертва на сатанистки ритуал

Според последни данни, изнесени в гръцки и български медии, 23-годишната Лили Ботушева е загинала при ужасяващ сатанистки ритуал. В къщата, станала сцена на самоубийството на Лили и приятеля ѝ, 30-годишения германец Карстен, освен телата на двамата самоубийци са намерени множество свещи, обърната пентаграма, както и други символи, характерни за езически ритуал.

Според редица експерти, изучаващи сатанистки и езически ритуали, времето на така наречената „вълча луна“ или „супер луна“ (пълнолуние, при което луната е в най-близката си до земята позиция) е използвано за извършването на различни жертвени и магически ритуали. Смята се, че в такива дни те имали най-голяма сила. Именно такава луна наблюдавахме в дните от 30 декември до 1 януари. Заедно с прехода между двете години това се явява едно особено събитие за света на поклонниците на езичеството и Сатана.
През изминалата година българката е била обявена за издирване още през юни, но търсенето е било прекратено, след като самата тя съобщила на германските власти за своето местонахождение. Преди нова година тя и приятелят ѝ наемат през известен интернет-сайт къща в с. Влахата, на южния бряг на остров Кефалоня. До там пристигат с германски автомобил под наем с подменени номера. След пристигането си, според местните жители, двойката почти не е излизала от къщата. Изнесените в гръцките медии снимки (от профила на младата жена във фейсбук) и данни говорят за практикуване на сатанистки ритуали, в това число и кръвопийство.
Момичето и нейният приятел били открити от собственичката на къщата, която е първият свидетел на ужасяващата сцена. Дори полицаите, дошли на мястото след сигнала, споделят, че това е нечовешки жестока сцена.
Съдебният лекар г-жа Ангелики Джьола заключава, че смъртта на Лили е настъпила преди тази на приятеля ѝ и двамата са починали от кръвозагуба. Разбира се, не се изключват и допълнителни причини, все още се очакват токсикологичните резултати.
Собственикът на погребалното бюро, който е трябвало да се погрижи за телата, споделя, че е станал свидетел на ужасяваща сцена при влизането си в къщата. Местните жители твърдят, че досега не са били свидетели на такова зло, и недоумяват защо някой би постъпил така, още повече да измине толкова път и да иде на толкова далечно място, само за да извърши такава жестокост.
Според непотвърдени сведения самоубийцата-сатанистка е роднина на български църковник.

Източници: „24 часа“ и гръцкият ежедневник „iEfimerida“

Източник на снимките: гръцкият ежедневник „iEfimerida“

{gallery}news/2018/03-01-2018{/gallery}

Този пост е публикуван в Новини. Отбележете постоянната връзка.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *